مراجع محترم؛ شما احتمالا شخصیت وسواسی دارید یعنی به جزئیات زیاد اهمیت می دهید و مقداری اضطراب دارید، شما مسائل را یا سیاه می بینید یا سفید می بینید. شما نیاز هست سطح ایده آلهای خود را کاهش دهید. همسر شما یک انسان است که اشتباه می کند، بعضی وقتها ممکن است ظلم بکند، بعضی و قتها ممکن است....، ولی مهم اینست که معدل او در خصوصیات و شخصیتی که دارد چیست. اگ در کل مثبت است، نیاز است با تاکید و پافشاری روی نقاط مثبت او ، برای او کرامت نفسی ایجاد کنید که کمتر دور صفات منفی بگردد، نه اینکه مته به خشخاش بگذارید و مثل باستان شناسان یک قطعه را از درون خاک درآورید و هر روز او را در معرض دید خودت و دیگران بگذاری. لطفا اینجا را کلیک فرمائید و مقاله « آنهایی که از خودشون راضی نیستند ، بخوانند» را مطالعه فرمائید.
نکته: در ضمن در مورد خودتون و زندگیتون بسیار کم گفته بودید، و این مطالب را به طور کلی براتون ارسال کردم شاید مفید واقع شود.
پاسخ کد 7_مریم : ( 17/2/1386)
مراجع گرامی، من در خدمت شما هستم؛ لیکن برای اینکه بتوانیم اوضاع را دگرگون کنیم ، بهتر است روی نقش خود متمرکز کنیم. اینکه دیگران مقصرند( صرف نظر از درست بودن یا غلط بودن) ، به مشکل ما کمک نمی کند. همه ما در اطراف خود با افرادی زندگی می کنیم که کم و بیش صفات و شخصیت خاصی دارند که ممکن است ما نپسندیم یا از آن بدتر؛ آنها برایمان مزاحمتهایی ایجاد کنند. با این همه شما به عنوان انسان قبل از اینکه معمار ساختمان باشید، معمار خود و زندگی خود هستید.
پاسخ کد 13 : (17/2/1386)
مراجع محترم؛
یکم: چنین زمان طولانی( 5 سال) ، بدون هیچ تعهدی و بدون هیچ آینده روشنی اصلا صحیح نمی باشد. ایجاد عاطفه ای قوی ، و با نهایت نامعلوم، ممکن است منشاء ضربات روحی شدیدی را برای شما به همراه داشته باشد. جهت مشخص کردن رابطه اتان باید سریع کاری انجام دهید. ( البته اگر سایر شرایط توضیح داده شده صادق است)
دوم: برای ازدواج دوست داشتن بسیار مهم و ضروریست و اولین قدم است، اما آخرین گام نیست. بلکه از شروط اولیه است. شرایط بسیاری دیگر برای همسر مورد نیاز است که شما می توانید اینجا را کلیک کنید و مقالات «بخش مشاوره ازدواج» را مطالعه فرمائید. این مشکلاتی نیز که عنوان نموده اید مربوط به ضعفهای شما و او در مسئله ازدواج است. مسائلی که او دست به گریبان است: احساس محوری، جزئی نگری، سوء ظن و پارانویا و مقداری سلطه طلبی و مردسالاری
اما ضعفهای شما در این قضیه : هیجان طلبی، خوش بینی افراطی، عدم رعایت مرزها و حریم ها ( نیاز به فاش کردن مسائل بسیار خصوصی و جزئی زندگی شخصی شما برای دیگران نیست) و عدم قاطعیت و ابراز وجود در برابر او ( نیاز است که نسبت به اشتباه های ایشان صریحا از او توضیح بخواهید و او باید پذیرا باشد.
مراجع محترم، با توجه به اصل رازداری در مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج، همچنین به لحاظ اهمیت موضوع خصوصی که ارسال نموده بودید، پاسخ شما از طریق ایمیل ارسال شد.