مراجع عزیز، مشکل شما به خاطر زیبایی همسرت نیست. بلکه به خاطر اینست که مهارتهای ارتباطی شما ضعیف است. کادو گران قیمت و ...، همه بهانه ایست که همسری برای دریافت محبت از همسرش می آورد. اگر مهارتهای ارتباطی شما قوی شود، همسر شما بدون اخذ کادو نیز می تواند از شما راضی باشد. اما روش شما احتمالا یا بحث منطقی با ایشون است، یا تهدید، یا راهنمایی کردن ، یا بی تفاوتی یا ....، که تمام این راهها محکوم به شکست است. به لحاظ اینکه مشکل شما علاج پذیر است و همچنین حاد، توصیه می کنم به یک مشاور خانواده به اتفاق هم ( یا حداقل به تنهایی) مراجعه کنید تا طی جلساتی روشهای حل این مشکل و ارتباط سازنده را با شما تمرین کنند
پاسخ کد 13_باک : (23/6/1386)
مراجع عزیز در دوران کودکی و یا حتی نوجوانی تحت تاثیر بودن خانواده خیلی زیاد حس می شود. افراد به مرور که بزرگتر می شوند وابستگی به خانواده هایشان کمتر و استقلال آنها در زندگی جدیدشون بیشتر می شود. مسئله شما بیشتر از اینکه به ارتباط جدید شما با خانواده واقعی ات داشته باشد، به مشکلات زیادی دارد که شما اکنون با آنها دست و پنجه نرم می کنید. توصیه می شود به جای خیالبافی و اینکه آیا خانواده واقعی تو شما را می پذیرند یا نه ، دست به اقدام عملی بزنی. برای این کار باید واقع گرا باشی. و در ذهن انتظارات خیلی بالا از دیگران و خانواده ات نداشته باشی. میزانی از افسردگی در شما حس می شود، که نیاز است شما به یک روانشناس بالینی مراجع نمائید.
شاید متاهل شدن بیشتر روی شما تاثیر مثبت داشته باشد تا خانواده ات. ولی به هر حال با فشاری که حس می کنی، مشاوره حضوری شما با یک روانشناس بالینی حتما دریچه امیدی را به روی شما خواهد گشود.
پاسخ کد 86 : ( 23/6/1386)
مراجع گرامی، بیشتر از سئوالی که مطرح کردید ، این نکته مهم است که انسانها در مورد زندگی خود مختار هستند و در مورد دخالتهایی که در مورد زندگیشون می شود مقاومت می کنند( حتی اگر آن دخالتها مثبت باشند یا از طرف عزیزانشان باشد). اگر مطالبی که شما گفته باشید واقعا در مورد آن خانم صحت داشته باشد، به هر حال برادر شما فردی بالغ است و اختیار زندگی خود را دارد حتی اگر به قیمت شکست او در زندگیش بشود. و هر چه دلسوزی و به تبع آن دخالت شما بیشتر باشد. مقاومت او در برابر شما بیشتر شده و فاصله عاطفی شما زیادتر می گردد. در مورد احساسات قوی اینچینی نباید خیلی مستقیم و سریع دخالت کرد. مرحله اول پذیرش است. شما باید احساس برادرتون ( حتی اگر قبول ندارید) بشنوید و حس کنید و مورد پذیرش قرار دهید. و به او توصیه به جدایی یا ... نکنید. بگویید که در زندگیش آزاد است و شما حمایتش می کنید. بگذارید بیشتر خودش به نتیجه کارش برسد به هر حال برادر شما ضرر کمتری در این رابطه تجربه می کند تا آن خانم.
پاسخ کد 8201: ( 23/6/1386)
دوست عزیزم، از اینکه مشکل خودت رو با کمال حوصله توضیح داده ای و به سایت همدردی اعتماد کرده ای بسیار سپاسگزارم. اما چند نکته:
یکم: معمولا روانشناس ها توصیه هایی که می کنند با توجه به علت ها ست. لذا من چند نکته در مورد اصل سئوال شما مطرح می کنم.
الف) شما به جای مشاور خودتون مشکل خود را بررسی و تحلیل کرده اید. و نتوانسته اید به صورت بیطرف به گزارش واقعیت محض بپردازید، ( البته واقعیت را گفته اید، اما به همراه تجزبه و تحلیل ، اینکه وی به علت گذشته خود چنین برخوردی باشما می کند.)
ب ) .... ( ادامه پاسخ به ایمیل شما ارسال گردیده است).
پاسخ کد 1351_کامل : (23/6/1386)
مراجع عزیز، در ذیل منابع کارشناسی ارشد رشته مشاوره را خدمت شما معرفی می کنم، اطلاعات تکمیلی را نیز در صورت نیاز بهتر است از دانشجویان سال قبل که در این رشته قبول شده اند دریافت نمائید. اگر توانایی ها کلامی ، فکری و علاقمندی بالایی به این رشته داشته باشید با برنامه ریزی صحیح حتما می توانید در این رشته قبول شوید.
منابع كارشناسي ارشد رشته مشاوره
زبان انگليسي تخصصي ( ضريب 3)
1 – انگليسي براي دانشجويان رشته راهنمايي و مشاوره – كوشا